Oferte speciale
Kufstein/Tirol: un oraș plin de viață – în mijlocul naturii unice - LKW WALTER

Kufstein/Tirol: un oraș plin de viață – în mijlocul naturii unice

Aerul proaspăt de munte, lacurile curate și apa potabilă pură – regiunea Tirol oferă posibilități de recreere în natură și un nivel de viață foarte ridicat. Regiunile foarte îndrăgite pentru relaxare, precum regiunea Zillertal sau Chiemsee, sunt foarte aproape ca și destinațiile turistice celebre în întreaga lume, precum lumea cristalelor Swarovski.

Puteți să vă bucurați și de beneficiile vieții urbane - orașele Innsbruck și Salzburg se află în apropiere - iar acolo găsiți cu siguranță posibilități atrăgătoare de shopping sau alte atracții culturale. Multe restaurante bune, pub-uri confortabile, discoteci hippe și cluburi extravagante se află aproape de locul de muncă iar acestea nu pot decât să contribuie la starea Dvs. de bine.

Metropolele interesante sunt, bineînțeles, ușor accesibile: Cu mașina ajungeți într-o oră la München, în trei ore la Zürich și în patru ore la Viena sau Milano.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garantăm standarde de calitate şi de mediu la selectarea furnizorilor, cumpărarea materialelor cât şi la producţie şi controlul calităţii.
Contact

Persoana de contact pentru:

>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare