Oferte speciale
CONTAINEX - Manager tehnic

Manager tehnic

Realiștii fac posibil acest scenariu

Managerii noștrii din domeniul tehnic sunt profesioniști cu experiența. În cele din urmă, ideile noastre bune trebuie transformate în soluții de spațiu la fel de bune și fezabile.

În acest domeniu veți putea lucra ca dezvoltator/-oare de produs, desenator/-oare CAD și achizitor/-oare. Proiectele noastre nu sunt frumoase doar pe hârtie, ci pot fi transformate perfect în realitate.

Atribuțiile Dumneavoastră:

CONTAINEX - Manager tehnic
  • Dvs. vă ocupați de cererile tehnice, le aprobați și le arhivați
  • Sunteți responsabil/-ă pentru consultanță tehnică
  • Dvs. coordonați montajul (selecția, verificarea, întreținerea)
  • Dvs. verificați dezvoltarea produselor și o implementați în unitatea de producție
  • Dvs. concepeți schițe tehnice, modele 3-D, instrucțiuni pentru lucrări de montaj și de întreținere și multe altele

Luka P., Produktentwickler:
Îmi place că activitatea într-un concern internațional este foarte variată. Avem unități de producție în toată Europa. Aceasta înseamnă zilnic sarcini noi și interesante privind comunicarea. Ajung să cunosc multe tipuri de persoane și culturi diferite. Produsul nostru entuziasmează nenumărați oameni, pentru că noi dezvoltăm și îmbunătățim în permanență capacitatea de utilizare a acestuia.

Domenic H., CAD-Zeichner:
La locul meu de muncă eu apreciez în special comunicarea cu colegii și colegele. Eu desenez și proiectez containere, iar acest demers impune multă precizie și capacitatea de reprezentare geometrică în spațiu. Țin legătura în permanență cu personalul nostru de vânzări. Activitatea mea este extrem de variată și interesantă deoarece dorințele clienților sunt foarte diferite. Mă bucur că pot rezolva atribuțiile mele în cadrul unei echipe competente.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garantăm standarde de calitate şi de mediu la selectarea furnizorilor, cumpărarea materialelor cât şi la producţie şi controlul calităţii.
Contact

Persoana de contact pentru:

>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare