Oferte speciale
CONTAINEX - Practica

Practica

Practica în timpul vacanței

În lunile de vară CONTAINEX oferă elevilor și studenților posibilitatea de a învăța în mod activ prinr-o practică în compania nostră.

Oferta se adresează elevilor din școlile cu specializare economică-tehnică superioară, precum și studenți cu discipline precum managementul afacerilor.

Practică profesională

Studenţii cu o orientare internațională pe plan profesional au posibilitatea de a finaliza mai multe luni de practică la una dintre locaţiile noastre.

Acumulați experiență!

Stagiarii noştrii nu numai se uită ci sunt îndrumaţi de angajaţii noştri experimentaţi pentru a fi de la bun început activi în activităţile zilnice. Training on the Job este deviza noastră!

Noi vă mandatăm să vă ocupați de sarcini și domenii de lucru care corespund nivelului Dvs. individual. În acest fel, la CONTAINEX aveți posibilitatea de a explora talentele personale și punctele Dvs. forte.


alte informaţii:

^ - Top
GREEN technology
Avantajele Dvs.
  • Experienţă de peste 30 de ani
  • Asistenţă personală la faţa locului
  • Livrare promptă/Livrare la adresă
  • Posibilităţi nenumărate de combinare
  • Echipe proprii de montaj la faţa locului   
Ansamblu de containere
>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare