Oferte speciale
LKW WALTER - Locaţie Viena

Wiener Neudorf/Viena: metropola multiculturală din inima Europei

S-au spus și s-au scris deja foarte multe despre farmecul aparte al Vienei, deoarece Viena este o punte între vest și est și încântă oamenii și turiștii din întreaga lume – pe bună dreptate. Deși în zilele noastre Viena este o metropolă modernă, plină de viață și multiculturală, a păstrat totuși ceva din farmecul trecutului său. În plus, siguranța și un nivel crescut de trai contribuie la standardele de viață ridicate iar oferta culturală este incomparabilă. Să ne gândim doar la concertul de Anul Nou, celebru în toată lumea, la Life-Ball sau la festivalul Insula Dunării.

Viața de noapte din Viena, posibilitățile de petrecere a timpului liber precum și posibilitățile de shopping pot fi ușor comparate cu variantele din alte țări și fac viața în metropola de pe Dunăre mai colorată și mai variată.

Impresii

^ - Top
Logo - GREEN technology
Avantajele Dvs.
  • Experienţă de peste 30 de ani
  • Asistenţă personală la faţa locului
  • Livrare promptă/Livrare la adresă
  • Posibilităţi nenumărate de combinare
  • Echipe proprii de montaj la faţa locului   
CONTAINEX - Logo Spaţiu imediat
>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare