Oferte speciale
contactToggle Contact

Cazare pentru muncitorii „Abler Holzschlägerung“, AT-Landeck

Soluţii spaţiale modulare şi individuale pe 180 m2

12 module de spațiu asigură pe o suprafaţă de 180 m2 necesarul pentru relaxarea angajaţilor. După o zi de lucru stresantă, angajaţii se pot relaxa în 6 camere individuale luminoase şi în 2 camere spaţioase pentru familii. Toate camerele dispun de propria zona sanitară. Spaţiile generoase de cazare pentru muncitori, bucătăria plăcută şi spaţiul tehnic contribuie la individualizarea casei de containere.
Spațiu de cazare pentru angajați Abler Holzschlägerung, AT-Landeck play
True
http://www.containex.ro/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/mitarbeiterunterkunft-abler/mitarbeiterunterkunft-abler.jpg

Concepte stilizate pentru utilizarea individuală.

Modulele noastre de containere pot fi utilizate în scopuri diferite. Vă furnizăm întotdeauna conceptul potrivit! Stabilim împreună, în funcţie de nevoile dumneavoastră individuale, dimensiunea facilităţilor, modul de distribuire a camerelor, variantele de izolare şi dotare. O soluție de spațiu rapidă si modulară, care se poate adapta oricărui peisaj! O soluție de spațiu rapidă și modulară, care se poate adapta oricărui peisaj!

Pentru mai multe informații contactați-ne pur și simplu:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garantăm standarde de calitate şi de mediu la selectarea furnizorilor, cumpărarea materialelor cât şi la producţie şi controlul calităţii.
Contact

Persoana de contact pentru:

>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare