Oferte speciale
contactToggle Contact

Spațiu de cazare de șantier pentru „Centrala termică Carrington“

Datorită celui mai modern tip de izolație disponibil, a sistemelor de iluminat optime, precum și a instalațiilor de încălzire și climatizare, containerele noastre oferă cel mai ridicat confort.

Spații de cazare de mari dimensiuni, pentru angajați, în cel mai scurt timp!

Pentru construcția noii centrale termice pe gaz din Carrington am pus la dispoziție mai multe instalații de containere ca și spații de cazare de șantier. Instalația este compusă dintr-un număr total de 330 de module și este utilizată de mai multe companii (de ex. Duro Felguera, Alstom și ESBI). Împreună cu partenerul nostru comercial Procomm Site Services am avut posibilitatea de a livra și monta instalația pe parcursul a 6 luni, astfel încât proiectul de construcții a putut începe fără întârziere.

 

Flexible applications

Diferitele instalații de containere sunt utilizate ca și biroruri, cantine, spații de zi, zone sanitare, cabine tip vestiar, puncte de prim ajutor și căsuțe pentru portari. Datorită celui mai modern tip de izolație disponibil, a sistemelor de iluminat optime, precum și a instalațiilor de încălzire și climatizare, containerele noastre oferă cel mai ridicat confort.
^ - Top
GREEN technology
Avantajele Dvs.
  • Experienţă de peste 30 de ani
  • Asistenţă personală la faţa locului
  • Livrare promptă/Livrare la adresă
  • Posibilităţi nenumărate de combinare
  • Echipe proprii de montaj la faţa locului   
Ansamblu de containere
>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare