Oferte speciale
contactToggle Contact

Școală de închiriat la standard comunal de calitate ridicat, LIE-Vaduz

Școală de închiriat la standard comunal de calitate ridicat, LIE-Vaduz play
True
http://www.containex.ro/-/m/images/ctx/anwendungen/liechtenstein/mietschule-vaduz/mietschule-vaduz-preview.jpg

Școală de închiriat modernă de peste 1 300 m2

În frumosul oraș Vaduz, elevii unei școli primare vor beneficia timp de următorii 2 ani de avantajele mod de construcție modular. În timpul lucrărilor de renovare a vechii școli, elevii vor merge la ore într-o clădire cu o suprafață de peste 1 300 m2. În acest modul de containere există numeroase săli de clasă. Cele mai mari 5 săli au o suprafață de peste 80 m2 fiecare. Cancelariile însorite și biroul spațios al directorului împreună cu sala de ședințe completează acest proiect elaborat. Există și săli de meditații concepute pentru a permite elevilor să învețe într-un mediu fără stres. Scările interioare late permit elevilor să urce și să coboare în siguranță. Proiectul comunal din Liechtenstein a fost realizat în mai puțin de 2 luni.

Opțiuni de dotare adecvate pentru cei mici

În școala de închiriat compusă din 94 de module de spațiu, utilizarea adecvată pentru copii a tuturor spațiilor este prioritară. Astfel, standardul nostru de calitate se reflectă printre altele în spațiile sanitare speciale (chiuvetă, WC, pisoar), soluțiile de ferestre și vestiare. Izolația termică optimă, inclusiv aparatele de aer condiționat, oferă copiilor o acustică interioară perfectă și asigură o atmosferă confortabilă în școală de-a lungul întregului an.

Avantaje pentru proiecte comunale temporare sau pe termen lung

Datorită standardelor comunale și a capacității ridicate a firmei CONTAINEX vă puteți realiza proiectul în cel mai scurt timp.

  • Calitate superioară
  • Peste 30.000 de containere de închiriat în toată Europa
  • Peste 250 de depozite în toată Europa

Doriți să realizați un proiect asemănător?

Vă oferim cu plăcere consultanță la fața locului, la telefon sau prin e-mail și vă arătăm avantajele soluțiilor modulare de spațiu într-unul din proiectele model.

Completați formularul de contact cu caracter informativ și unul dintre consultanții noștri competenți vă va contacta în decurs de o zi lucrătoare. Aşteptăm cu interes mesajul dvs.

^ - Top
GREEN technology
Avantajele Dvs.
  • Experienţă de peste 30 de ani
  • Asistenţă personală la faţa locului
  • Livrare promptă/Livrare la adresă
  • Posibilităţi nenumărate de combinare
  • Echipe proprii de montaj la faţa locului   
Ansamblu de containere
>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare