Oferte speciale
contactToggle Contact

Realizare de spaţii cu containere

Videoclipuri despre producția noastră de containere

Aici puteți vedea cum sunt concepute procesele de producţie pentru containerele noastre birou și de locuit, pentru containerele sanitare și containerele de depozitare.

Realizare de spaţii cu containere

Acest clip video se referă la sediul companiei noastre din Wiener Neudorf lângă Viena şi prezintă caracterul internaţional al personalului nostru, care vorbeşte şi limba dumneavoastră. În continuare este prezentată întreaga paletă de produse CONTAINEX, care este compusă din containere de birou, sanitare, de depozitare şi de transport maritim. Producţia de containere din fabricile noastre europene, transportul facil sau exemplele de referinţă sunt numai unele dintre punctele suplimentare, care pot fi urmărite în film.
Realizare de spaţii cu containere play
True
http://www.containex.ro/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-raum-schaffen.jpg

Producție containere birou - cel mai nou nivel al tehnicii

Producţia se realizează în conformitate cu standardul ecologic şi de calitate strict „CONTAINEX GREEN technology“. Utilizarea celor mai moderne tehnologii de producţie şi a materialelor de înaltă calitate garantează o calitate optimă. Aceste proceduri includ şi lucrările de vopsire prin scufundare catodică (KTL), ambalarea şi instalarea unui Transpack, precum şi posibilităţile de încărcare într-un camion.
Producție containere birou - cel mai nou nivel al tehnicii play
True
http://www.containex.ro/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-buerocontainer-produktion.jpg

Producție containere de depozitare - cel mai nou nivel al tehnicii

Următorul clip video prezintă producţia standardizată a containerelor noastre de depozitare la cel mai înalt nivel (vopsire prin scufundare catodică). Abia după ce a fost efectuat un control final temeinic, toate containerele noastre de depozitare primesc distincţia „CONTAINEX GREEN technology“.
Producție containere de depozitare - cel mai nou nivel al tehnicii play
True
http://www.containex.ro/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-lagercontainer-produktion.jpg

Comportament la foc Moverbox

Aici a fost efectuat un test privind comportamentul la foc pentru Moverbox cu diferite tipuri de materiale de testare. În decurs de numai 2 minute focul din Moverbox s-a stins de la sine.
Comportament la foc Moverbox play
True
http://www.containex.ro/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-moverbox-feuertest.jpg
^ - Top
GREEN technology
Avantajele Dvs.
  • Experienţă de peste 30 de ani
  • Asistenţă personală la faţa locului
  • Livrare promptă/Livrare la adresă
  • Posibilităţi nenumărate de combinare
  • Echipe proprii de montaj la faţa locului   
Ansamblu de containere
>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare