Oferte speciale
contactToggle Contact
Logistică şi montaj

Logistică şi montaj

Datorită rețelei noastre de depozite din toată Europa asigurăm o livrare rapidă la prețuri avantajoase!

Departamentul propriu de logistică, în colaborare cu parteneri de transport experimentaţi şi parteneri de montaj certificaţi, garantează livrare şi montaj la timp.

Avantajele Dvs.

  • Gradul cel mai înalt de competență și încredere prin intermediul departamentului nostru de logistică
  • Peste 120 de depozite în 25 de țări
  • Livrare rapidă și rentabilă
  • Parteneri de transport specializați și experimentați și echipamente adecvate
  • Descărcare cu ajutorul macaralei și montaj de la o singură sursă

Montaj

După o planificare și livrare corectă, montajul profesional este elementul care asigură transformarea modulelor individuale în soluţia de spaţiu perfectă.

Angajaţii noştri competenţi vă stau oricând la dispoziţe, de la primul contact până la realizarea proiectului, precum şi ulterior.
Vă oferim cu plăcere consultanță la fața locului, la telefon sau prin e-mail și vă arătăm avantajele soluțiilor modulare de spațiu într-unul din proiectele model. Solicitaţi chiar azi o ofertă cu caracter informativ.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garantăm standarde de calitate şi de mediu la selectarea furnizorilor, cumpărarea materialelor cât şi la producţie şi controlul calităţii.
Contact

Persoana de contact pentru:

>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare