Oferte speciale
contactToggle Contact

Spațiu cu un nivel ridicat de confort - firma CONTAINEX livrează sisteme de spații de cea mai bună calitate pentru domeniul municipal

Soluții pentru un confort sporit pentru domeniul municipal!

De peste 30 de ani comunitățile din toată Europa folosesc containere birou și containere de locuit marca CONTAINEX și realizează cu ajutorul acestora grădinițe, școli sau sedii de club.

Firma CONTAINEX a construit în ultimii 30 de ani numeroase proiecte comunale din containere modulare în țară și în străinătate. Modul constructiv modular permite diverse modalităţi de configurare. Datorită flexibilităţii, spaţiile locative pot avea diverse dimensiuni şi dotări şi pot fi instalate în orice locaţie care dispune de curent, apă şi canalizare. Manipularea uşoară a unor astfel de module de spațiu reprezintă un avantaj important.

Capacitatea de producție sporită a firmei CONTAINEX - containerele sunt fabricate în șase unități proprii de producție la nivel european - facilitează termene de livrare scurte și soluții rapide pe termen scurt.

Facilităţile pot fi extinse în funcție de preferințe şi pot fi utilizate ulterior în cele mai diferite moduri. Astfel ansamblurile mari de containere pot fi demontate fără probleme și pot fi utilizate pentru alte proiecte. Exemple în acest sens sunt grădinițe, școli, vestiare, asociații sportive sau spaţii de cazare pentru solicitanţi de azil.

Adaptarea ulterioară a unei unități existente conform noilor cerințe este realizată la fața locului cu ajutorul colaboratorilor noștri externi de vânzări. Astfel dvs. primiți din partea noastră un concept adecvat pentru numărul de persoane corespunzător, chiar și în cazul unui număr variat de persoane.

Oferta noastră de servicii

 • Planificare cu respectarea prevederilor cadru legale
 • Vânzarea și închirierea directă sau prin intermediul unor dealeri selectați
 • Producție conform standardelor stricte de mediu și de calitate ale firmei CONTAINEX Green Technology
 • Adaptarea individuală la cerințele dvs. speciale
 • Peste 30 de ani de experiență în domeniul municipal
 • Consultanță personală și suport la nivel local

Grădiniţe

Ne sunt foarte dragi copiii și de aceea am conceput și dezvoltat dotări adecvate pentru copii, pentru a maximiza gradul de confort în sistemele noastre de spații mobile.

Având suportul permanent al firmei CONTAINEX dvs. beneficiați de flexibilitatea dorită chiar și în cazul unui număr foarte variat de copii, deoarece noi avem experiență bogată cu exemple de design prestabilite, care sunt simplu și rapid realizabile datorită sistemelor modulare flexibile.

Pentru a vă putea degreva de sarcini pe parcursul tuturor etapelor de pregătire, atenţia CONTAINEX se îndreaptă asupra derulării rapide şi lipsite de complicaţii.
Kindergarten - fixe Erweiterung
Grădiniţă - extindere fixă
Grădiniţă - Sală activităţi didactice.
Grădiniță "colorată"
Spațiile pentru copii și elevi beneficiază de pereți de sticlă și spații cu iluminare naturală foarte bună. Pentru a avea perspectiva optimă spre exterior, noi am conceput și dezvoltat ferestre speciale pentru grădinițe.

Cu ajutorul sistemului simplu și flexibil folosit pentru pereți este asigurată o compartimentare individuală a spațiilor. În special în sălile de joacă lămpile rezistente la șocuri reprezintă un detaliu important, acestea făcând posibile joaca și activitățile sportive sigure.

Nici în spațiul sanitar cei mici nu duc lipsă de dotări corespunzătoare. Există și WC-uri pentru copii cât și alte facilități sanitare. Grădinițele și scolile pot folosi aceste facilități temporar sau permanent, în funcție de necesități. Modul de construcție extrem de rezistent și simplu face posibilă o adaptare ulterioară sau chiar o relocare a întregii unități.

De asemenea, modalitățile variate pentru utilizarea ulterioară a unității sunt foarte apreciate de clienții noștri. După demontare de către echipa noastră profesionistă de montaj nu există niciun obstacol pentru o utilizare ulterioară de ex. pentru centre de tineret și cluburi.
Lămpi rezistente la șocuri
Fereastră grădiniță
Instalaţii sanitare adecvate pentru copii

Adaptate flexibil pentru grădinița dvs.

 • Săli activităţi didactice
 • Săli pentru personal
 • Săli de sport
 • Bucătării și spaţii sociale
 • Cabine de schimb și garderobe
 • Spaţii sanitare

Școli

Dacă o școală este renovată sau dacă aceasta trebuie extinsă pe termen scurt, atunci firma CONTAINEX este partenerul ideal. Într-o școală construită din containere totul este exact la fel ca într-o construcţie fixă. Astfel în localitatea austriacă Feldbach s-a construit integral o școală din module de spațiu flexibile în doar 2 luni.

Şcoala este alcatuită din 455- containere birou şi sanitare care compun o sală de gimnastică, un colegiu comercial, o școală ecomonică, clădirea administrativă, cât și biblioteca orașului Feldbach.

În spații luminoase și primitoare s-au creat locuri pentru 1.300 de eleve și elevi. Prin eliminarea panelelor mobile şi a pereţilor despărţitori se pot obţine suprafeţele dorite de dvs.
Vedere de sus cu școala din orașul Feldbach
Sală de clasă
Liceul Feldbach

Avantajele Dvs.

 • Raport excelent preţ / calitate servicii
 • Compartimentare individuală
 • Locuri de muncă cu sisteme perfecte de iluminare
 • camere luminoase prin acoperirea completă cu sticlă și geamuri
 • Respectarea prevederilor actuale privind protecția în caz de incendiu
 • Folosirea ulterioară a modulelor de spațiu pentru alte scopuri
 • Siguranța planificării și în cazul unui număr foarte variat de copii
 • Vă simiți foarte bine datorită metodelor moderne de izolație

Asociații/Evenimente

Asociaţiile sportive nu sunt numai interesate de soluţii temporare pentru evenimente speciale, ci utilizează produsele bazate pe containere şi ca şi soluţii permanente. Cluburi naționale și internaționale din domeniul sporturilor de ex. fotbal, hochei pe gheață, fotbal american sau golf utilizează soluțiile noastre elaborate. Noi putem face referire la un număr considerabil de proiecte de referință, unde luăm în considerare aspectul individual al asociației, de exemplu culorile acesteia.

Produsele foarte rezistente și cu durată de viață lungă pot fi folosite timp de decenii, indiferent de sezon.. Datorită geamurilor fixe diferite și prin elementele de acoperire exterioară realizate de firmele partenere noi dezvoltăm împreună cu dvs. soluții aparte pentru magazinul asociației dvs. Acestea sunt adaptate în funcție de cerințele și de bugetul dvs.
Cabine de schimb
Sediul asociației clubului de fotbal
Magazinul asociației

Avantajele Dvs.

 • Soluția optimă pentru orice buget
 • Perfectă ca soluție permanentă sau temporară
 • Aspectul individual
 • Experiență îndelungată cu asociații și evenimente variate
 • Soluții speciale de ferestre pentru case și chioșcuri (ferestre pentru ghișeuri/ vorbitor, ferestre glisante)
 • Geamuri fixe
 • Variante de execuție speciale, extrem de rezistente și durabile
Container sanitar cu folie externă
Sediul asociației cu geamuri fixe
Spațiu de cazare cu fațadă din lemn, pentru tineri

Diverse variante de execuție pentru

 • Vestiare
 • Saloane de masaj
 • Magazinul asociației
 • Spații de baie și grupuri sanitare
 • Cantine ale asociației
 • Spații rezervate reprezentanților presei

Spaţii de cazare pentru solicitanţi de azil

Fişa de informaţii Spaţii de cazare pentru solicitanţi de azil
Lipsa de capacităţi de cazare pe termen scurt, rezistente la condiţii atmosferice neprielnice, pentru solicitanţii de azil necesită acţiune rapidă din partea multor comune.

Firma CONTAINEX este lider la nivel european pe tema spații de cazare pentru refugiați și emigranți din zone de conflict. În ultimii ani au fost construite deja numeroase spații de cazare din containere modulare pentru solicitanții de azil. Astfel au apărut de exemplu în Hamburg, Hall/Tirol, Innsbruck, Lyon, București sau Zürich diverse cămine cu spații de relaxare sau pentru cazare.

Cel mai mare proiect a putut fi realizat în Berlin, împreună cu firme partenere locale. În decurs de câteva luni au fost montate mai multe complexe compuse din peste 1.600 module de spațiu, în care au fost cazați peste 2.400 de refugiaţi. Astfel locuitorii nu trebuie să renunțe la confortul obișnuit. Partenerii noștri au creat spații generoase de joacă în aer liber pentru copii în zona exterioară!
Spaţii de cazare pentru solicitanţi de azil din Fellbach
Spaţii de cazare pentru solicitanţi de azil din Berlin
"Bloc pentru familii" în Innsbruck
Capacitatea de producție sporită a firmei CONTAINEX - containerele sunt fabricate în șase unități proprii de producție la nivel european - facilitează termene de livrare scurte și soluții rapide pe termen scurt. Facilităţile pot fi extinse în funcție de preferințe şi pot fi utilizate ulterior în cele mai diferite moduri.

Exemple în acest sens ar fi: spaţii pentru asociaţii, spaţii de întâlnire pentru tineri, centre pentru evenimente, construcţii de rezervă atunci când sunt efectuate lucrări de renovare ale unor clădiri şi multe altele.. Noi vă oferim un raport excelent preț / calitatea serviciilor și diverse variante de finanțare.

Soluții tehnice

Conform legislației locale în domeniul construcțiilor și conform prevederilor actuale privind protecția în caz de incendiu puteți alege între mai multe variante de izolație: MW (vată minerală), PU (poliuretan), PIR (Poliizocianurat) sau SW (vată minerală bazaltică).

În plus sistemele modulare de spații ale firmei CONTAINEX pot fi dotate cu cele mai variate sisteme de încălzire și de răcire și corespund, conform cerințelor, prevederilor actuale privind protecția în caz de incendiu (REI 30/60/90). Pot fi respectate și valorile legale de izolaţie. Cerinţele constructive pentru sarcinile podelei și ale acoperișului au valoarea de până la 500 Kg/m2 (sarcină netă de utilizare a terenului).
Izolație termică pentru sisteme de spații
Izolație termică pentru sisteme de spații

Valorile indicelui U - pe scurt

 • Valoare coeficient de izolare podea până la: 0,16
 • Valoare coeficient de izolare perete până la: 0,2
 • Valoare coeficient de izolare tavan până la: 0,15
 • Valoare coeficient de izolare fereastră până la: 1,1
 • Valorile indicelui U = Coeficient de transmisie termică în W/(m ² K) – se referă la capacitatea de izolare menționată pe panou

În funcție de țară și de comunitate trebuie respectate diverse prevederi legale pentru containerele de locuit. Din acest motiv noi încercăm să aflăm care sunt aceste prevederi încă din faza de proiectare, pentru a nu avea surprize ulterior. Containerele sanitare fără bariere sau containerele adecvate pentru copii (de exemplu WC-uri pentru copii) sporesc foarte mult gradul de confort.

Prin utilizarea geamurilor fixe pentru pereți pot fi create spații cu multă lumină naturală. Acestea oferă, împreună cu iluminarea perfectă și cu compartimentarea individuală, un loc foarte plăcut de cazare și muncă. Cu aceste dotări de calitate puteţi reduce la minim costurile de funcţionare

Containerele noastre sunt produse conform standardelor stricte ale firmei CONTAINEX "GREEN technology" - privind mediul înconjurător și calitatea. Astfel este asigurat un circuit închis conform standardelor CONTAINEX privind mediul înconjurător și calitatea, de la achiziția materialelor până la livrarea containerelor. Conform acestor standarde are loc selecția furnizorilor, producția și asigurarea calității.

 • Răsfoire
  PDF
  Mărime
 • Domenii municipale
  3,41 MB
 • Spaţii de cazare pentru solicitanţi de azil
  4,31 MB
 • GREEN technology - Certificat
  339 KB

Convingeți-vă de calitatea furnizată de noi.

 • ansambluri cu până la trei etaje
 • Izolaţii termice până la „Casă cu necesar de energie redus“
 • Compartimentare individuală
 • Echipamente pentru scopuri multiple
 • Vopsire după paleta de culori RAL-CTX

^ - Top
GREEN technology
Avantajele Dvs.
 • Experienţă de peste 30 de ani
 • Asistenţă personală la faţa locului
 • Livrare promptă/Livrare la adresă
 • Posibilităţi nenumărate de combinare
 • Echipe proprii de montaj la faţa locului   
Ansamblu de containere
>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare