Oferte speciale
contactToggle Contact

Soluţii de spaţiu pentru evenimente şi asociaţii

Produse standardizate pentru o utilizare rapidă!

Fie că este vorba despre evenimente mici, de Campionate Europene, Mondiale sau de un concert rock, noi suntem întotdeauna prezenţi.

Module de birouri şi de spaţii sanitare pentru diferite evenimente

Dispunem de o experienţă de decenii în domeniul evenimentelor şi oferim soluţiile optime de spaţiu pentru fiecare tip de buget. În cazul concertelor, clienţii preferă deseori soluţiile temporare, care pot fi utilizate imediat. Acestea includ containerele tip WC, containerele sanitare cu chiuvete şi cabine de duş, WC-urile adecvate pentru persoane cu dizabilităţi sau modulele WC. Faptul că în cadrul tuturor soluţiilor sanitare oferite folosim numai dotări de înaltă calitate, dar şi faptul că utilizăm apă proaspătă în locul substanţelor chimice, reprezintă în acest context baza pentru succesul nostru. Cu o flotă de produse de închiriat de peste 30.000 de containere şi sisteme de spaţiu, garantăm timpi de livrare scurţi.
WC pentru persoane cu dizabilități
WC pentru persoane cu dizabilități
Container sanitar cu apă proaspătă
Container sanitar cu apă proaspătă
Container sanitar cu rezervor de fecale
Container sanitar cu rezervor de fecale
Pentru a putea administra sigur şi rapid fluxurile maselor de oameni în zona ghișeelor de bilete, de ex. la un Campionat European de fotbal sau handbal, CONTAINEX a proiectat containerul tip casă de bilete, care dispune de soluţii cu ferestre speciale (ferestre tip ghișeu, ferestre glisante). Suplimentar este posibilă încorporarea sistemelor de control comandate electronic cu turnicheţi/grilaj rotativ cu ajutorul unei companii partenere. Primordial nu este doar aspectul economiei mare de timp pentru fani, sistemele noastre oferind atât echipei organizatoare cât şi personalului de securitate un ajutor enorm.
Containerul tip casă de bilete cu fereastră cu vorbitor
Containerul tip casă de bilete cu fereastră cu vorbitor
Container casă de bilete
Container casă de bilete
Container de birou cu turnichet/grilaj rotativ
Container de birou cu turnichet/grilaj rotativ
Soluţiile mobile de spaţiu pot fi instalate peste tot, permițând prin intermediul diferitelor variante de izolație şi a posibilităţilor de încălzire/climatizare realizarea unei atmosfere perfecte în orice anotimp!

Deținem soluţii de organizare suplimentare, printre altele, pentru următoarele domenii de activitate:

 • Cultură
 • Evenimente conexe votului
 • Târguri
 • Expoziţii
 • Festivaluri
 • Sărbători în aer liber

Containerele noastre de birouri sunt utilizate în cadrul numeroaselor evenimente, precum campionatele mondiale de schi, ca şi spaţii de timp liber pentru atleţi, pentru echipa de antrenori sau arbitrii. Şi diferitele organizaţii media, regionale şi naţionale, utilizează soluţiile mobile de spaţiu ca şi cabine pentru prezentatori, pentru comentatori sau ca şi centrale tehnice.

Spaţii pentru asociaţii sportive şi magazine de club

Asociaţiile sportive nu sunt numai interesate de soluţii temporare pentru evenimente speciale, ci utilizează produsele bazate pe containere şi ca şi soluţii permanente. Astfel, numeroase cluburi din diferite ramuri sportive, de la fotbal, hochei pe gheaţă, fotbal american sau golf apelează la soluţiile noastre unice şi flexibile de spaţiu.
Sediu pentru club de fotbal
Cabine de schimb
Cabine de schimb
Sediu pentru club de fotbal cu acoperiş exterior
Sediu pentru club de fotbal cu acoperiş exterior
Am avut ocazia de a dezvolta în ultimele decenii, împreună cu federaţiile naţionale şi internaţionale numeroase concepte diferite. În acest context se poate pronunța puternic aspectul individual (de ex. culorile clubului şi logo). Datorită suprafeţelor acoperite complet de sticlă şi a soluţiilor de îmbrăcare exterioară cu ajutorul unei companii partenere, iau naştere posibilităţi extravagante pentru magazinul clubului dumneavoastră, în funcţie de dorinţă şi buget.

Variante de execuţie posibile pentru cluburi sportive:

 • Vestiare
 • Saloane de masaj
 • Cantina clubului sportiv
 • Spaţii sanitare cu posibilităţi de spălare
 • Spații rezervate reprezentanților presei
 • Sediul de club

Made in EUROPE

Containerele şi sistemele noastre mobile de spaţiu sunt produse în cadrul fabricilor noastre conform standardului propriu de mediu şi calitate „GREEN Technology“. Suplimentar dispunem de rezerve semnificative de materiale şi de peste 150 de depozite în întreaga Europă. Aceasta ne permite susţinerea rapidă şi fără complicaţii a unor mari evenimente. Noi vă însoţim cu plăcere în cadrul procesului de planificare, de la livrarea cu camionul cu macara, până la lucrările de montaj executate de echipa noastră instruită special. Astfel primiţi încă de la început o susţinere complexă, care vă va ajuta să ridicaţi evenimentul la un nou nivel.

Produsele foarte rezistente și cu durată de viață lungă pot fi folosite timp de decenii, indiferent de sezon. Convingeţi-vă de calitatea produselor noastre şi trimiteţi-ne o solicitare cu caracter informativ.

Convingeți-vă de calitatea furnizată de noi.

 • ansambluri cu până la trei etaje
 • Izolaţii termice până la „Casă cu necesar de energie redus“
 • Compartimentare individuală
 • Echipamente pentru scopuri multiple
 • Vopsire după paleta de culori RAL-CTX

^ - Top
GREEN technology
Avantajele Dvs.
 • Experienţă de peste 30 de ani
 • Asistenţă personală la faţa locului
 • Livrare promptă/Livrare la adresă
 • Posibilităţi nenumărate de combinare
 • Echipe proprii de montaj la faţa locului   
Ansamblu de containere
>

Acest website folosește cookies, pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență ca utilizatori. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu salvarea de cookies. Puteți citi mai multe informații pe: Condiții de utilizare